25.02.2024

Vania Luque Orrego

Populate fick silver i Årets Byrå 2024!

Uppsalas filmbyrå Populate har utsetts tvåa vid Årets Byrå-galan 2024! Årets Byrå utvärderar hur nöjda de största kommunikationsköparna är med sina kommunikationsbyråer. De byråer som har Sveriges nöjdaste kunder blir nominerade. –  Vi känner oss oerhört stolta och hedrade! Det är ett kvitto på att vi lyckas se, höra och förstå kundernas behov i vårt

Läs mer...

16.01.2024

Theresa von Hofsten

Populate skriver ramavtal med Åklagarmyndigheten och Ekobrottsmyndigheten.

Populate tecknar ramavtal med två myndigheter. Åklagarmyndigheten och Ekobrottsmyndigheten.

Läs mer...

05.10.2023

Theresa von Hofsten

Populate vinner ramavtal med Regeringskansliet!

Filmbyrån Populate vinner ramavtal och blir Regeringskansliets filmpartner. Ramavtalet täcker kommunikation för samtliga departement.

Läs mer...

05.05.2023

Theresa von Hofsten

Välkommen Caroline Brens!

Vi är mycket glada över att Caroline Brens, som studerar film- och tv-produktion vid Högskolan Dalarna, gör sin praktik hos oss! Caroline läser sin sista termin på den treåriga högskoleutbildningen.

Läs mer...

23.08.2022

Theresa von Hofsten

Populate välkomnar två nya producenter

Vi är mycket glada över att kunna välkomna två nya producenter till Populate. Efter en gedigen rekryteringsprocess har Populate värvat Amanda Öberg och Theresa von Hofsten. De kliver in som tillgänglighetsproducent, respektive filmproducent.

Läs mer...

14.02.2022

Kamran Ghodsi

Är du vår nya filmproducent?

Populate är en kommunikationsbyrå för film, en filmbyrå, som jobbar med samhällsaktörer vi tror på och sympatiserar med. De som vill göra skillnad för vårt samhälle och i människors liv, och som behöver film för att kommunicera med omvärlden. För att stärka sitt varumärke, informera och beröra.

Läs mer...

Rådgivning och strategi

Vi vägleder dig att använda filmmediet på rätt sätt för att uppnå dina affärs- och verksamhetsmål. Ibland kan film vara ett olämpligt verktyg, beroende på syfte, mål och förutsättningar. Då kommer vi att rekommendera dig en annan lösning.

Story

Att skapa starka berättelser är grunden för bra kommunikation. Vi vill sätta berättandet i fokus, för det är endast då vi kan vi beröra och ge tittaren en stark upplevelse.

Produktion

Vi kan hjälpa dig med all typ av filmproduktion. För oss som filmbyrå är det nämligen mål och syfte med kommunikationen som styr valet av filmformat, inte tvärtom.

Distribution och spridning

I dagens medielandskap måste distributionen vara en del i den kreativa processen för att du ska kunna få effekt av dina filmaktiviteter. Vi tar ansvar för att dina filmer får en optimal spridning utifrån de förutsättningar som du har.