Populate fick silver i Årets Byrå 2024!

Populate har utsetts tvåa vid Årets Byrå galan 2024!

Årets Byrå utvärderar hur nöjda de största kommunikationsköparna är med sina kommunikationsbyråer. De byråer som har Sveriges nöjdaste kunder blir nominerade.

–  Vi känner oss oerhört stolta och hedrade! Det är ett kvitto på att vi lyckas se, höra och förstå kundernas behov i vårt arbete. Jag är glad att en liten byrå som lägger stor vikt vid vänlighet och meningsfulla uppdrag, har en given plats i en krävande bransch, säger Kamran Ghodsi, VD på Populate.

Torsdagen den 22 februari avgjordes den 24:e galan av årets byrå där de främsta kommunikationsbyråerna inom marknads- och kommunikationsbranschen blev analyserade utifrån kundernas perspektiv. Det är nämligen kunderna som betygsätter sina samarbeten med sina byråer inom olika områden. Populate blev Årets Byrå i kategorin ”Content”.

–  Utmärkelsen är viktig för oss då den helt och hållet baserar sig på vad kunderna tycker. Det är trevligt att ha vind i seglet. Vi har nyligen tecknat avtal med Regeringskansliet, Åklagarmyndigheten och nu senast Sollentuna kommun, vilket är roligt och rogivande i tider av ekonomiskt oro, säger Kamran Ghodsi.

Årets Byrå startade år 2000 och är Nordens största bransch- och kvalitetsstudie som undersöker nöjdhet hos beställare av marknadsföring- och kommunikationstjänster. Studien genomförs av Regi i samarbete med Sveriges Marknadsförbund, SWEDMA, Svensk PR, SES, Resumé, och Sergel Hub.

För mer information, kontakta gärna:

Kamran Ghodsi, VD Populate

Telefon: 0739-977076
Mail: kamran@populate.se

Om Populate

Populate är en kommunikationsbyrå för film – en filmbyrå – för samhällsbärande aktörer och företag som vill göra skillnad och fyller en viktig funktion i samhället. Vi är en ny sorts kommunikationsbyrå med samlad kompetens inom kommunikation, storytelling, filmproduktion och spridning av video. Företaget grundades 2006 i Uppsala och bland kunderna finns Regeringskansliet, Region Stockholm, Svevia och Systembolaget.

Läs mer på: populate.se

14.06.2024

Theresa von Hofsten

Möt Joel Widerberg!

Joel Widerberg studerar Professional Video Editing på Medieinstitutet och under våren har han gjort sin LIA hos oss på Populate.

Läs mer...

16.01.2024

Theresa von Hofsten

Populate skriver ramavtal med Åklagarmyndigheten och Ekobrottsmyndigheten.

Populate tecknar ramavtal med två myndigheter. Åklagarmyndigheten och Ekobrottsmyndigheten.

Läs mer...

Rådgivning och strategi

Vi vägleder dig att använda filmmediet på rätt sätt för att uppnå dina affärs- och verksamhetsmål. Ibland kan film vara ett olämpligt verktyg, beroende på syfte, mål och förutsättningar. Då kommer vi att rekommendera dig en annan lösning.

Story

Att skapa starka berättelser är grunden för bra kommunikation. Vi vill sätta berättandet i fokus, för det är endast då vi kan vi beröra och ge tittaren en stark upplevelse.

Produktion

Vi kan hjälpa dig med all typ av filmproduktion. För oss som filmbyrå är det nämligen mål och syfte med kommunikationen som styr valet av filmformat, inte tvärtom.

Distribution och spridning

I dagens medielandskap måste distributionen vara en del i den kreativa processen för att du ska kunna få effekt av dina filmaktiviteter. Vi tar ansvar för att dina filmer får en optimal spridning utifrån de förutsättningar som du har.