Vi spenderar en stor del av vår vakna tid på vår arbetsplats med våra kollegor. Hur man trivs med sitt arbete, sin arbetsplats och sina kollegor är en viktig pusselbit för att må bra i livet. Populate är en arbetsplats som präglas av vänliga och professionella kollegor. Vi har stor frihet under ansvar och en hög grad av flexibilitet. Så länge du är resultatfokuserad och driven spelar det mindre roll var arbetet utförs. Hälften av kollegorna är småbarnsföräldrar, så om sanningen ska fram blir det inte så mycket afterwork. Men vi har väldigt trevligt ändå.

Det viktigaste man har i en organisation är kulturen. Vår kultur präglas av några värderingar som i grunden återspeglar vad vi på Populate tycker är viktigt.

Omtänksamt. Vi vill att alla som jobbar på Populate ska känna sig väl omhändertagna. Exempelvis erbjuder vi marknadsmässiga löner, försäkringar och tjänstepensioner. Men även ett ledarskap som är tillåtande. Vår mentalitet är “You win or you learn“. Vi tror också att en bra hälsa, både fysisk och mentalt, är avgörande för att man ska kunna må bra i livet. Därför uppmuntrar vi alla våra medarbetare att träna och hålla sig aktiva. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och möjlighet till att träna på kontorstid. Periodvis jobbar vi mycket, men oftast behöver man inte arbeta övertid hos oss.

Utvecklande. På Populate tror vi stenhårt på att att utveckling är en viktig pusselbit för att man ska trivas på en arbetsplats. Därför satsar vi på att erbjuda utvecklingsmöjligheter till våra medarbetare. Börjar du hos oss kommer vi att ta fram en utvecklingsplan för dig och sätta mål för hur du ska växa i din yrkesroll. Du erbjuds möjlighet att gå på utbildningar och arbeta med talangfulla samarbetspartners i vårt nätverk. Vi lär också av varandra och genom att jobba i utvecklande projekt som spänner sig allt ifrån informationsfilmer till drama och dokumentärer.

Meningsfullt. Hos oss kommer du att arbeta med meningsfulla uppdrag. En stor andel av våra kunder är samhällsaktörer. Att skapa bra kommunikation för dessa gör en positiv skillnad för samhällsutvecklingen. Under de senaste åren har vi producerat  filmer inom ämnen som integration, hedersrelaterad våld, ungdomars droganvändning och social oro, bara för att ta några exempel. Vi tackar också nej till uppdrag som inte är förenligt med vår värdegrund.

Sammanfattningsvis! Vi lovar dig en dynamisk och utvecklande arbetsplats. Men vi förväntar oss också att du har ett stort driv, är utvecklingsbenägen och har höga ambitioner. För vi ställer tuffa krav på oss själva och siktar högt.

Låter det intressant?  Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda dig eller är du intresserad av att jobba hos oss? Skicka ett mail till kamran@populate.se 

Vi är alltid intresserade av att utöka vårt nätverk av frilansare.

Hör av dig så träffas vi gärna.