30.10.2019

Kim Johansson

5 tips för att filma en intervju

Här kommer 5 snabba tips för när du behöver filma en intervju. 1. Stabilitet När du filmar en intervju eller en ”synk”, oavsett om det är med en mobiltelefon, en mindre digitalkamera eller en större, mer professionell kamera, så kan det vara bra att använda ett stativ. Anledningen till det är flera: Ibland kan det

Läs mer...

26.04.2019

Kim Johansson

Interna influencers – 5 tips från Södertälje sjukhus

När vi diskuterar employer branding med HR- och kommunikationsansvariga finns det inte sällan en frustration över allt bra som görs i den egna organisationen, men som sällan lyfts fram och kommuniceras till omvärlden.

Läs mer...

05.02.2019

Kim Johansson

Animerad film eller inte – det är frågan?

Den fina med animerad film är att kringgå verklighetens begränsningar för att visualisera det som inte är möjligt på annat sätt, bara fantasin sätter gränser.

Läs mer...

Rådgivning och strategi

Vi vägleder dig att använda filmmediet på rätt sätt för att uppnå dina affärs- och verksamhetsmål. Ibland kan film vara ett olämpligt verktyg, beroende på syfte, mål och förutsättningar. Då kommer vi att rekommendera dig en annan lösning.

Story

Att skapa starka berättelser är grunden för bra kommunikation. Vi vill sätta berättandet i fokus, för det är endast då vi kan vi beröra och ge tittaren en stark upplevelse.

Produktion

Vi kan hjälpa dig med all typ av filmproduktion. För oss som filmbyrå är det nämligen mål och syfte med kommunikationen som styr valet av filmformat, inte tvärtom.

Distribution och spridning

I dagens medielandskap måste distributionen vara en del i den kreativa processen för att du ska kunna få effekt av dina filmaktiviteter. Vi tar ansvar för att dina filmer får en optimal spridning utifrån de förutsättningar som du har.