24.01.2020

Kim Johansson

5 tips – så gör du bättre intervjuer

I den här artikeln ska vi gå igenom hur du gör bättre intervjuer. Vi går igenom hur du förbereder dig och ger dig lite smarta saker att ha i bakhuvudet under intervjun.

Läs mer...

20.12.2019

Kim Johansson

5 tips – Därför ska du välja film.

Borde du välja film för att förmedla ditt budskap? Det finns några punkter där film briljerar och några när det fungerar lite sämre. Här har vi listat fem fördelar som filmen har.

Läs mer...

30.10.2019

Kim Johansson

5 tips för att filma en intervju

Här kommer 5 snabba tips för när du behöver filma en intervju. 1. Stabilitet När du filmar en intervju eller en ”synk”, oavsett om det är med en mobiltelefon, en mindre digitalkamera eller en större, mer professionell kamera, så kan det vara bra att använda ett stativ. Anledningen till det är flera: Ibland kan det

Läs mer...

26.04.2019

Ehsan Nasari

Kopplingen mellan film och effekt

Oftast är film en av flera kanaler som används i en kommunikationsinsats. Därför är det värdefullt att kunna formulera vad filmen/erna ska tillföra till kommunikationen. Då kan du dels få en bättre kravställning i förhållande till dina leverantörer, och dels sätta tydliga mål som är realistiska och mätbara.

Läs mer...

Rådgivning och strategi

Vi vägleder dig att använda filmmediet på rätt sätt för att uppnå dina affärs- och verksamhetsmål. Ibland kan film vara ett olämpligt verktyg, beroende på syfte, mål och förutsättningar. Då kommer vi att rekommendera dig en annan lösning.

Story

Att skapa starka berättelser är grunden för bra kommunikation. Vi vill sätta berättandet i fokus, för det är endast då vi kan vi beröra och ge tittaren en stark upplevelse.

Produktion

Vi kan hjälpa dig med all typ av filmproduktion. För oss som filmbyrå är det nämligen mål och syfte med kommunikationen som styr valet av filmformat, inte tvärtom.

Distribution och spridning

I dagens medielandskap måste distributionen vara en del i den kreativa processen för att du ska kunna få effekt av dina filmaktiviteter. Vi tar ansvar för att dina filmer får en optimal spridning utifrån de förutsättningar som du har.