20.03.2020

Kim Johansson

Kom igång med webinars – 5 steg

Webinar, webcast, Zoom, Google Meet, Skype. Kärt barn har många namn. I den här extralånga upplagan av 5 tips ska vi gå igenom några saker att tänka på innan du ställer dig framför kameran.

Läs mer...

20.03.2020

Kim Johansson

5 stegsguiden – kom igång med podcasts

I den här lite längre versionen av 5 tips går vi igenom hur du gör en podcast , från idé till världsherravälde. Världsherravärlde ej garanterat.

Läs mer...

28.02.2020

Kamran Ghodsi

Att prata om svåra frågor med film

Vi pratar ofta om att vi gör film med mening. Om att internet inte behöver "en till film". Bakom det ligger en tro på filmens kraft att förmedla känslor.

Läs mer...

24.01.2020

Kamran Ghodsi

5 tips – så gör du bättre intervjuer

I den här artikeln ska vi gå igenom hur du gör bättre intervjuer. Vi går igenom hur du förbereder dig och ger dig lite smarta saker att ha i bakhuvudet under intervjun.

Läs mer...

Rådgivning och strategi

Vi vägleder dig att använda filmmediet på rätt sätt för att uppnå dina affärs- och verksamhetsmål. Ibland kan film vara ett olämpligt verktyg, beroende på syfte, mål och förutsättningar. Då kommer vi att rekommendera dig en annan lösning.

Story

Att skapa starka berättelser är grunden för bra kommunikation. Vi vill sätta berättandet i fokus, för det är endast då vi kan vi beröra och ge tittaren en stark upplevelse.

Produktion

Vi kan hjälpa dig med all typ av filmproduktion. För oss som filmbyrå är det nämligen mål och syfte med kommunikationen som styr valet av filmformat, inte tvärtom.

Distribution och spridning

I dagens medielandskap måste distributionen vara en del i den kreativa processen för att du ska kunna få effekt av dina filmaktiviteter. Vi tar ansvar för att dina filmer får en optimal spridning utifrån de förutsättningar som du har.