20.01.2023

Theresa von Hofsten

Bli en riktigt bra beställare av film

En filmproduktion blir så mycket bättre när ramarna är tydligt definierade. För dig som beställare finns det några faktorer du kan påverka, utöver budget och tidsplan, som bidrar till en bra slutprodukt. Vi har listat våra tips, så att du kan bli en riktigt bra beställare.

Läs mer...

01.12.2022

Kim Eklöf

5 tips – så får du till en bra julkalender

Så, du har bestämt dig för att din organisation är redo för att ta det ultimata steget. Till det vill vi bara säga grattis! Ni ska bli med egen julkalender! Det är ett stort ansvar men också så belönande. En julkalender är en utmärkt plats att få släppa ut sidor av organisationen som annars inte

Läs mer...

28.11.2022

Theresa von Hofsten

Hur kommunicerar man med ungdomar?

Hur man kommunicerar med ungdomar är för många en olöslig gåta. Vi frågade någon som vet om vad som är nyckeln till förtroende i kommunikation med unga. 

Läs mer...

01.11.2022

Kim Eklöf

10 frågor inför ett större filmprojekt

Trots att vi jobbar med film nästan varje dag försöker vi alltid vara ödmjuka inför att ett filmprojekt sällan går ut på att “bara göra en film”. Även om sociala kanaler mer och mer skriker efter film ska film aldrig göras enbart för films skull – internet behöver inte “en till film”. Därför har vi

Läs mer...

Rådgivning och strategi

Vi vägleder dig att använda filmmediet på rätt sätt för att uppnå dina affärs- och verksamhetsmål. Ibland kan film vara ett olämpligt verktyg, beroende på syfte, mål och förutsättningar. Då kommer vi att rekommendera dig en annan lösning.

Story

Att skapa starka berättelser är grunden för bra kommunikation. Vi vill sätta berättandet i fokus, för det är endast då vi kan vi beröra och ge tittaren en stark upplevelse.

Produktion

Vi kan hjälpa dig med all typ av filmproduktion. För oss som filmbyrå är det nämligen mål och syfte med kommunikationen som styr valet av filmformat, inte tvärtom.

Distribution och spridning

I dagens medielandskap måste distributionen vara en del i den kreativa processen för att du ska kunna få effekt av dina filmaktiviteter. Vi tar ansvar för att dina filmer får en optimal spridning utifrån de förutsättningar som du har.