Populate nominerad till Årets Byrå 2021

För femte året i rad är Populate nominerade till Årets Byrå. Totalt har 69 byråer i 15 olika klasser chans att vinna.

Nomineringen är baserad på Regis årliga bransch- och kvalitetsstudie som genomförs för 21:a gången. Populate är nominerad inom kategorin “Content”.

I studien undersöks kundrelationen på en rad olika områden. Allt utifrån varför man en gång valdes som byrå, hur man är positionerad på marknaden och hur väl byrån presterar under kundförhållandet samt skälen till varför vissa byråsamarbeten har avslutats.

2019 vann Populate tävlingen och utsågs till Årets Byrå i Sverige inom kategorin Content. Nu håller vi tummarna för en bra placering även 2021.

Årets Byrå genomförs i Sverige, Norge och Finland och omfattar total över 4000 intervjuer med köpare av kommunikationstjänster där totalt ca 250 byråer blir utvärderade.

Mer om Årets Byrå och vilka andra byråer som är nominerade kan du läsa här: https://www.resume.se/kommunikation/tavling/de-kan-vinna-arets-byra-2021-69-byraer-nominerade/

28.05.2021

Ehsan Nasari

Populate vinner ramavtal med Region Stockholm

Populate vinner ramavtal med Region Stockholm, ett avtal som löper på fyra (4) år och är enligt Region Stockholm värd 20 miljoner totalt. Populate blev högst rankad av totalt fem upphandlade leverantörer.

Läs mer...

12.03.2021

Ehsan Nasari

“Nästan” Årets byrå 2021 inom Content.

Branschstudien Årets Byrå har avgjorts och Populate kom på en hedrande 2:a plats inom inom kategorin "Content". Totalt var det 124 kommunikationsbyråer som kvalificerade sig i olika kategorier.

Läs mer...

Rådgivning och strategi

Vi vägleder dig att använda filmmediet på rätt sätt för att uppnå dina affärs- och verksamhetsmål. Ibland kan film vara ett olämpligt verktyg, beroende på syfte, mål och förutsättningar. Då kommer vi att rekommendera dig en annan lösning.

Story

Att skapa starka berättelser är grunden för bra kommunikation. Vi vill sätta berättandet i fokus, för det är endast då vi kan vi beröra och ge tittaren en stark upplevelse.

Produktion

Vi kan hjälpa dig med all typ av filmproduktion. För oss som filmbyrå är det nämligen mål och syfte med kommunikationen som styr valet av filmformat, inte tvärtom.

Distribution och spridning

I dagens medielandskap måste distributionen vara en del i den kreativa processen för att du ska kunna få effekt av dina filmaktiviteter. Vi tar ansvar för att dina filmer får en optimal spridning utifrån de förutsättningar som du har.