Populate Årets Byrå 2019

Ett stort grattis till årets vinnarbyråer. Samtliga vinnande byråer har gjort ett fantastisk arbete. Deras kunder har sagt sitt och bevisligen är de mycket nöjda med samarbetet och byrårelationen. Imponerande och bra jobbat.

Pia Grahn, vd för konsultbolaget Regi som genomför studien.

Årets Byrå arrangeras för 19:e året i Sverige. I studien utvärderas byråer inom 13 Nöjd Kund Index- kriterier. Bland annat utvärderas byråernas kreativitet, strategiska kompetens, proaktivitet, affärsnytta, digital kompetens och engagemang.

Det känns helt fantastiskt, lite överväldigande faktiskt. Jag känner mig otrolig stolt, för det är kunderna som betygsatt och det var hård konkurrens.

VD Ehsan Nasari i en kommentar till Uppsala Nya Tidning.

25.02.2024

Vania Luque Orrego

Populate fick silver i Årets Byrå 2024!

Uppsalas filmbyrå Populate har utsetts tvåa vid Årets Byrå-galan 2024! Årets Byrå utvärderar hur nöjda de största kommunikationsköparna är med sina kommunikationsbyråer. De byråer som har Sveriges nöjdaste kunder blir nominerade. –  Vi känner oss oerhört stolta och hedrade! Det är ett kvitto på att vi lyckas se, höra och förstå kundernas behov i vårt

Läs mer...

16.01.2024

Theresa von Hofsten

Populate skriver ramavtal med Åklagarmyndigheten och Ekobrottsmyndigheten.

Populate tecknar ramavtal med två myndigheter. Åklagarmyndigheten och Ekobrottsmyndigheten.

Läs mer...

Rådgivning och strategi

Vi vägleder dig att använda filmmediet på rätt sätt för att uppnå dina affärs- och verksamhetsmål. Ibland kan film vara ett olämpligt verktyg, beroende på syfte, mål och förutsättningar. Då kommer vi att rekommendera dig en annan lösning.

Story

Att skapa starka berättelser är grunden för bra kommunikation. Vi vill sätta berättandet i fokus, för det är endast då vi kan vi beröra och ge tittaren en stark upplevelse.

Produktion

Vi kan hjälpa dig med all typ av filmproduktion. För oss som filmbyrå är det nämligen mål och syfte med kommunikationen som styr valet av filmformat, inte tvärtom.

Distribution och spridning

I dagens medielandskap måste distributionen vara en del i den kreativa processen för att du ska kunna få effekt av dina filmaktiviteter. Vi tar ansvar för att dina filmer får en optimal spridning utifrån de förutsättningar som du har.