Sveriges läkarförbund

Miljonpublik har tagit del av filmerna om Trygg vård

Sveriges läkarförbund skapar opinion. Över en miljon visningar och nominerad i Svenska Publishingpriset 2017. I februari 2017 lanserade Läkarförbundet Trygg vård, där de via sajten tryggvård.se och sociala medier via reportage, debatt och filmer ville lyfta och synliggöra vardagen för sina medlemmar.

Gensvaret och uppslutningen kring detta  var över förväntan. De nådde ut med sina viktiga frågor på ett sätt som de aldrig hade gjort tidigare.

En del i satsningen på Trygg vård var att via porträtt och filmer träffa och möta läkare, deras medlemmar i deras arbete och vardag. Tre stycken som vi möter i en filmserie är Valeria Linderell, Elisabeth Bernspång och Lars Rocksén. Dessa filmerna passerade över en miljon visningar och ett stort engagemang på sociala medier.

– Ja det märktes direkt vilken spridning filmen fick, och den mötte ett stort engagemang med många kommentarer, riktigt kul och nästan uteslutande positiva reaktioner, berättar Lars Rocksén.

Filmen med Lars Rocksén blev nominerad på Svenska Publishingpriset.

Region Uppsala

Vi klarar det tillsammans 

I Region Uppsalas verksamheter finns tusentals vardagshjältar som ställde upp, ställde om och gjorde en fantastisk insats i kampen mot Covid-pandemin. Region Uppsala uppmärksamma deras insatser, och allmänhetens insatser, med

Läs mer...

Turistrådet Västsverige

Att ställa om till mer hållbar turism

Hållbarhetsklivet är Västsveriges samlade initiativ för en mer hållbar besöksnäring. Det baseras på fyra grundläggande principer om hur offentliga och privata aktörer behöver agera tillsammans för att bidra till turism

Läs mer...

Rådgivning och strategi

Vi vägleder dig att använda filmmediet på rätt sätt för att uppnå dina affärs- och verksamhetsmål. Ibland kan film vara ett olämpligt verktyg, beroende på syfte, mål och förutsättningar. Då kommer vi att rekommendera dig en annan lösning.

Story

Att skapa starka berättelser är grunden för bra kommunikation. Vi vill sätta berättandet i fokus, för det är endast då vi kan vi beröra och ge tittaren en stark upplevelse.

Produktion

Vi kan hjälpa dig med all typ av filmproduktion. För oss som filmbyrå är det nämligen mål och syfte med kommunikationen som styr valet av filmformat, inte tvärtom.

Distribution och spridning

I dagens medielandskap måste distributionen vara en del i den kreativa processen för att du ska kunna få effekt av dina filmaktiviteter. Vi tar ansvar för att dina filmer får en optimal spridning utifrån de förutsättningar som du har.