Vi får aldrig sluta prata om psykisk ohälsa.

Dokumentärfilmaren Andreas Doyle har under 2 års tid följt deras resa, från ett litet hobbyprojekt till ett företag som åker Sverige runt för att lyfta upp psykisk ohälsa på dagordningen. Det som målas upp är ett intimt porträtt av två människor som mot alla odds försöker göra skillnad. Samtidigt som tjejerna driver företaget och är ute och föreläser slåss de också mot sin egna psykiska ohälsa.

Jag tror och hoppas att den här filmen kan bli en ögonöppnare för alla som tror att vi är färdiga med frågan om psykisk ohälsa. Det är olyckligt att den kryper neråt i åldrarna och vi behöver agera. Därför känns det otroligt viktigt att vi kan engagera oss i det här projektet.

Ehsan Nasari, VD, Populate

Läs mer om Pillerpodden här!

Presskontakt: Ehsan Nasari. Ehsan@populate.se

25.02.2024

Vania Luque Orrego

Populate fick silver i Årets Byrå 2024!

Populate har utsetts tvåa vid Årets Byrå galan 2024! Årets Byrå utvärderar hur nöjda de största kommunikationsköparna är med sina kommunikationsbyråer. De byråer som har Sveriges nöjdaste kunder blir nominerade. –  Vi känner oss oerhört stolta och hedrade! Det är ett kvitto på att vi lyckas se, höra och förstå kundernas behov i vårt arbete.

Läs mer...

16.01.2024

Theresa von Hofsten

Populate skriver ramavtal med Åklagarmyndigheten och Ekobrottsmyndigheten.

Populate tecknar ramavtal med två myndigheter. Åklagarmyndigheten och Ekobrottsmyndigheten.

Läs mer...

Rådgivning och strategi

Vi vägleder dig att använda filmmediet på rätt sätt för att uppnå dina affärs- och verksamhetsmål. Ibland kan film vara ett olämpligt verktyg, beroende på syfte, mål och förutsättningar. Då kommer vi att rekommendera dig en annan lösning.

Story

Att skapa starka berättelser är grunden för bra kommunikation. Vi vill sätta berättandet i fokus, för det är endast då vi kan vi beröra och ge tittaren en stark upplevelse.

Produktion

Vi kan hjälpa dig med all typ av filmproduktion. För oss som filmbyrå är det nämligen mål och syfte med kommunikationen som styr valet av filmformat, inte tvärtom.

Distribution och spridning

I dagens medielandskap måste distributionen vara en del i den kreativa processen för att du ska kunna få effekt av dina filmaktiviteter. Vi tar ansvar för att dina filmer får en optimal spridning utifrån de förutsättningar som du har.