Vi får aldrig sluta prata om psykisk ohälsa.

Nu inleder vi en av våra viktigaste projekt hittills. Vi kommer tillsammans med den ideella föreningen Vår Tur Nu och Tulpa Creatives producera en dokumentärfilm om tjejerna bakom Pillerpodden, Siri Strand och Emma Westas Rödin.

Dokumentärfilmaren Andreas Doyle har under 2 års tid följt deras resa, från ett litet hobbyprojekt till ett företag som åker Sverige runt för att lyfta upp psykisk ohälsa på dagordningen. Det som målas upp är ett intimt porträtt av två människor som mot alla odds försöker göra skillnad. Samtidigt som tjejerna driver företaget och är ute och föreläser slåss de också mot sin egna psykiska ohälsa.

Jag tror och hoppas att den här filmen kan bli en ögonöppnare för alla som tror att vi är färdiga med frågan om psykisk ohälsa. Det är olyckligt att den kryper neråt i åldrarna och vi behöver agera. Därför känns det otroligt viktigt att vi kan engagera oss i det här projektet.

Ehsan Nasari, VD, Populate

Läs mer om Pillerpodden här!

Presskontakt: Ehsan Nasari. Ehsan@populate.se

12.03.2021

Ehsan Nasari

“Nästan” Årets byrå 2021 inom Content.

Branschstudien Årets Byrå har avgjorts och Populate kom på en hedrande 2:a plats inom inom kategorin "Content". Totalt var det 124 kommunikationsbyråer som kvalificerade sig i olika kategorier.

Läs mer...

22.02.2021

Ehsan Nasari

Pris i Cannes för “Sveriges bästa svensk 2”

Novellfilmen "Sveriges bästa svensk del 2" har fått en Silverdelfin i den 10:e upplagan av filmfestivalen Cannes Corporate Media & TV Awards 2020. Filmen, som till dags datum haft närmare en halvmiljon visningar enbart på Youtube, behandlar teman som integration och identitet.

Läs mer...

Rådgivning och strategi

Vi vägleder dig att använda filmmediet på rätt sätt för att uppnå dina affärs- och verksamhetsmål. Ibland kan film vara ett olämpligt verktyg, beroende på syfte, mål och förutsättningar. Då kommer vi att rekommendera dig en annan lösning.

Story

Att skapa starka berättelser är grunden för bra kommunikation. Vi vill sätta berättandet i fokus, för det är endast då vi kan vi beröra och ge tittaren en stark upplevelse.

Produktion

Vi kan hjälpa dig med all typ av filmproduktion. För oss som filmbyrå är det nämligen mål och syfte med kommunikationen som styr valet av filmformat, inte tvärtom.

Distribution och spridning

I dagens medielandskap måste distributionen vara en del i den kreativa processen för att du ska kunna få effekt av dina filmaktiviteter. Vi tar ansvar för att dina filmer får en optimal spridning utifrån de förutsättningar som du har.