Två nya ledamöter i Populates styrelse

Populate är en kommunikationsbyrå för film och hjälper uppdragsgivare att använda film som ett effektivt kommunikationsverktyg. 

– När mängden film växer så pass kraftigt på nätet kommer ROI och effektmätning vara viktiga värdeskapande parametrar för marknaden. Därför är vi mycket glada över att Karin Nelsson har valt att arbeta i vår styrelse. Hennes gedigna erfarenhet och kompetens av effektmätning kommer att vara en viktig del i våra ambitioner med att positionera Populate som den filmbyrån som skapar effekt och mätbar förändring för uppdragsgivarna, säger Ehsan Nasari, VD och en av grundarna av Populate.

Karin Nelsson är idag partner i Inizio, som är ett analys- och strategiföretag som arbetar med rådgivning baserad på undersökningar och big data. Karin har tidigare varit VD på Synovate och Novus samt senior rådgivare på Gullers Grupp.

– Alla tecken pekar mot att rörlig bild och film är det kommunikationsområde som kommer att utvecklas mest under de kommande åren. Jag är därför väldigt glad och stolt över att få möjlighet att arbeta med Populate – en av Sveriges bästa kommunikationsbyråer inom området. Kompetensen och ambitionen hos ledningen imponerar och jag ser fram emot att få bidra till att Populate fortsätter att växa och utvecklas, säger Karin Nelsson.

Även Ann-Kristin Lyttkens blev invald i Populate styrelse. Hon är VD och seniorkonsult på Lyttkens & Partners AB, ett konsultbolag som levererar HR tjänster. Hon har flera styrelseuppdrag, bland annat i regionstyrelsen för Uppsala Handelskammare och Länsstyrelsen arbetsmarknadsråd.

– Marknaden för film och rörliga medier är under stark tillväxt. Därför ser vi rekrytering av rätt kompetens som vår största tillväxthinder dem kommande åren. Att skapa en attraktiv och utvecklande arbetsplats där människor trivs och utvecklas är en av våra viktigaste målsättningar. Ann-Kristins kompetens och erfarenhet inom HR kommer att vara en viktig del för att vi ska lyckas med våra tillväxtambitioner, säger Ehsan Nasari.

14.06.2024

Theresa von Hofsten

Möt Joel Widerberg!

Joel Widerberg studerar Professional Video Editing på Medieinstitutet och under våren har han gjort sin LIA hos oss på Populate.

Läs mer...

25.02.2024

Vania Luque Orrego

Populate fick silver i Årets Byrå 2024!

Populate har utsetts tvåa vid Årets Byrå galan 2024! Årets Byrå utvärderar hur nöjda de största kommunikationsköparna är med sina kommunikationsbyråer. De byråer som har Sveriges nöjdaste kunder blir nominerade. –  Vi känner oss oerhört stolta och hedrade! Det är ett kvitto på att vi lyckas se, höra och förstå kundernas behov i vårt arbete.

Läs mer...

Rådgivning och strategi

Vi vägleder dig att använda filmmediet på rätt sätt för att uppnå dina affärs- och verksamhetsmål. Ibland kan film vara ett olämpligt verktyg, beroende på syfte, mål och förutsättningar. Då kommer vi att rekommendera dig en annan lösning.

Story

Att skapa starka berättelser är grunden för bra kommunikation. Vi vill sätta berättandet i fokus, för det är endast då vi kan vi beröra och ge tittaren en stark upplevelse.

Produktion

Vi kan hjälpa dig med all typ av filmproduktion. För oss som filmbyrå är det nämligen mål och syfte med kommunikationen som styr valet av filmformat, inte tvärtom.

Distribution och spridning

I dagens medielandskap måste distributionen vara en del i den kreativa processen för att du ska kunna få effekt av dina filmaktiviteter. Vi tar ansvar för att dina filmer får en optimal spridning utifrån de förutsättningar som du har.