Storslam för Populate på Telly Awards

Det är femte året i rad som Populate vinner flera priser på Telly Awards, en av världens största filmfestivaler för beställningsfilmer. Filmer för bland annat Stockholm län landsting, DeLaval och organisationen Tjejers rätt i samhället har fått priser.

Inom kategorierna ”Health & Fitness”, ”Business Equipment and Services” och “Branded Content & Entertainment” fick Populate pris för filmer som är producerade för DeLaval International. Priser gick även till filmer för läkemedelsbolaget Bristol-Myers Squibb, Hotell- och restauranganställdas A-kassa, Stockholm län landsting samt organisationen Tjejers rätt i samhället (TRIS).

– Det känns helt fantastisk att våra filmer uppmärksammas internationellt, säger Ehsan Nasari, som är VD på Populate. Det är särskilt roligt att vi får utmärkelser inom många olika kategorier och med en mångfald av uppdragsgivare, allt ifrån Stockholm län landsting som jobbar med hälso- och sjukvård till industrikoncernen DeLaval som är världsledande inom lösningar för mjölkning och utfodring.

Ett av dem vinnande bidragen var filmen ”10 minuter av frihet” som är en spelfilm om vardagsheder beställd av organisationen Tjejers rätt i samhället (TRIS). Filmen fick högsta pris inom kategorin ”Cultural”.

– Vi är otroligt glada över vinsten och att det nu bidrar till att lyfta frågan kring vardagsheder” säger TRIS ordförande Talin Davidian som är beställare samt initiativtagare till filmen ”10 minuter av frihet”.

Telly Awards är en av världens mest prestigefyllda filmfestivaler. Årets festival var den 36:e i ordningen och hade över 12 000 bidrag från reklambyråer, filmproduktionsbolag, interaktiva byråer och företag från hela världen. Juryn består av experter från filmindustrin.

Filmerna kan ses här:

http://vimeopro.com/populate/tellyawards

Trailern till ”10 minuter av frihet” kan ses här:

https://www.youtube.com/watch?v=ZCSwr6m9Vs0

Länk till Telly Awards:

http://www.tellyawards.com/

25.02.2024

Vania Luque Orrego

Populate fick silver i Årets Byrå 2024!

Populate har utsetts tvåa vid Årets Byrå galan 2024! Årets Byrå utvärderar hur nöjda de största kommunikationsköparna är med sina kommunikationsbyråer. De byråer som har Sveriges nöjdaste kunder blir nominerade. –  Vi känner oss oerhört stolta och hedrade! Det är ett kvitto på att vi lyckas se, höra och förstå kundernas behov i vårt arbete.

Läs mer...

16.01.2024

Theresa von Hofsten

Populate skriver ramavtal med Åklagarmyndigheten och Ekobrottsmyndigheten.

Populate tecknar ramavtal med två myndigheter. Åklagarmyndigheten och Ekobrottsmyndigheten.

Läs mer...

Rådgivning och strategi

Vi vägleder dig att använda filmmediet på rätt sätt för att uppnå dina affärs- och verksamhetsmål. Ibland kan film vara ett olämpligt verktyg, beroende på syfte, mål och förutsättningar. Då kommer vi att rekommendera dig en annan lösning.

Story

Att skapa starka berättelser är grunden för bra kommunikation. Vi vill sätta berättandet i fokus, för det är endast då vi kan vi beröra och ge tittaren en stark upplevelse.

Produktion

Vi kan hjälpa dig med all typ av filmproduktion. För oss som filmbyrå är det nämligen mål och syfte med kommunikationen som styr valet av filmformat, inte tvärtom.

Distribution och spridning

I dagens medielandskap måste distributionen vara en del i den kreativa processen för att du ska kunna få effekt av dina filmaktiviteter. Vi tar ansvar för att dina filmer får en optimal spridning utifrån de förutsättningar som du har.