Prisad på internationell filmfestival

Inom kategorin ”medarbetar kommunikation” fick Folktandvården i Stockholm län pris för filmen ”Vi på folktandvården” som producerades i syfte att öka stoltheten inom organisationen. Ahlsell fick pris inom kategorin ”företagspresentation” för en film som producerade i samband med att Ahlsell noterades på Stockholmsbörsen. Akademiska sjukhuset fick pris för filmen ”Världens bästa jobb”, en film som handlar om verksamheten på Neonatalavdelningen 95 F. Den filmen fick en väldigt stor spridning på sociala medier.

Det känns väldigt roligt att våra produktioner fortsätter att uppmärksammas internationellt, och vi är särskilt glada för våra fantastiska uppdragsgivare som får ett kvitto på att de skapar bra kommunikation, säger Ehsan Nasari, VD på Populate.

Telly Awards är en av världens mest prestigefyllda filmfestivaler för beställningsfilm. Årets festival var den 38:e i ordningen och hade över 13 000 bidrag från reklambyråer, filmproduktionsbolag, interaktiva byråer och företag från hela världen. Juryn består av experter från filmindustrin

 

Filmerna kan ses under följande länkar:

”Vi på folktandvården” – Folktandvården i Stockholm län

https://www.youtube.com/watch?v=BIrvexIKXZI&t=179s

 

”Filmen om Ahlsell ” – Ahlsell

https://www.youtube.com/watch?v=HEjATru3AlI

 

”Världens bästa jobb” – Akademiska sjukhuset

https://www.youtube.com/watch?v=fXaXGkN2e3k&t=13s

 

 Länk till Telly Awards:

http://www.tellyawards.com/

05.05.2023

Theresa von Hofsten

Välkommen Caroline Brens!

För sjätte gången har Populate nominerats till Årets Byrå, Nordens största bransch- och kundstudie inom kommunikation, där kunder får bedöma sina byråer inom en rad olika kategorier som kreativitet, proaktivitet, strategisk kompetens, digital förmåga och engagemang. Populate har nominerats inom kategorin "Content".

Läs mer...

23.08.2022

Theresa von Hofsten

Populate välkomnar två nya producenter

Vi är mycket glada över att kunna välkomna två nya producenter till Populate. Efter en gedigen rekryteringsprocess har Populate värvat Amanda Öberg och Theresa von Hofsten. De kliver in som tillgänglighetsproducent, respektive filmproducent.

Läs mer...

Rådgivning och strategi

Vi vägleder dig att använda filmmediet på rätt sätt för att uppnå dina affärs- och verksamhetsmål. Ibland kan film vara ett olämpligt verktyg, beroende på syfte, mål och förutsättningar. Då kommer vi att rekommendera dig en annan lösning.

Story

Att skapa starka berättelser är grunden för bra kommunikation. Vi vill sätta berättandet i fokus, för det är endast då vi kan vi beröra och ge tittaren en stark upplevelse.

Produktion

Vi kan hjälpa dig med all typ av filmproduktion. För oss som filmbyrå är det nämligen mål och syfte med kommunikationen som styr valet av filmformat, inte tvärtom.

Distribution och spridning

I dagens medielandskap måste distributionen vara en del i den kreativa processen för att du ska kunna få effekt av dina filmaktiviteter. Vi tar ansvar för att dina filmer får en optimal spridning utifrån de förutsättningar som du har.