Populate och Sveriges Läkarförbund nominerade till Swedish Content Awards

Nu är serien nominerad i Swedish Content Awards i kategorin ”Bästa Effekt och engagemang”. Swedish Content Awards arrangeras av branschorganisationen Swedish Content Agencies. Ett viktigt syfte med tävlingen är att premiera god kvalitet och innovativa lösningar som har gett önskad effekt. Alla tävlingsbidrag bedöms av en jury bestående av namnkunniga medlemmar från branschen.

Det känns jätteroligt att ha fått den här nomineringen tillsammans med Läkarförbundet. De är en viktig aktör som driver en positiv utveckling i svensk hälso-och sjukvård. Speciellt nöjda är vi med att det är i kategorin ”Bästa Effekt och engagemang”, eftersom en film kan vara hur snygg och välproducerad som helst, genererar den ingen effekt kunde man lika gärna gjort något annat. 

Ehsan Nasari, Vd Populate

Se övriga nominerade och läs mer hos Resumé.

Se serien här!

14.06.2024

Theresa von Hofsten

Möt Joel Widerberg!

Joel Widerberg studerar Professional Video Editing på Medieinstitutet och under våren har han gjort sin LIA hos oss på Populate.

Läs mer...

25.02.2024

Vania Luque Orrego

Populate fick silver i Årets Byrå 2024!

Populate har utsetts tvåa vid Årets Byrå galan 2024! Årets Byrå utvärderar hur nöjda de största kommunikationsköparna är med sina kommunikationsbyråer. De byråer som har Sveriges nöjdaste kunder blir nominerade. –  Vi känner oss oerhört stolta och hedrade! Det är ett kvitto på att vi lyckas se, höra och förstå kundernas behov i vårt arbete.

Läs mer...

Rådgivning och strategi

Vi vägleder dig att använda filmmediet på rätt sätt för att uppnå dina affärs- och verksamhetsmål. Ibland kan film vara ett olämpligt verktyg, beroende på syfte, mål och förutsättningar. Då kommer vi att rekommendera dig en annan lösning.

Story

Att skapa starka berättelser är grunden för bra kommunikation. Vi vill sätta berättandet i fokus, för det är endast då vi kan vi beröra och ge tittaren en stark upplevelse.

Produktion

Vi kan hjälpa dig med all typ av filmproduktion. För oss som filmbyrå är det nämligen mål och syfte med kommunikationen som styr valet av filmformat, inte tvärtom.

Distribution och spridning

I dagens medielandskap måste distributionen vara en del i den kreativa processen för att du ska kunna få effekt av dina filmaktiviteter. Vi tar ansvar för att dina filmer får en optimal spridning utifrån de förutsättningar som du har.