Populate och Sveriges Läkarförbund nominerade till Swedish Content Awards

Under 2018 gjorde Populate och Sveriges Läkarförbund webbserien "Hur mår vården?". Det var en serie med patienten i centrum som försökte ta tempen på vården. Under första säsongen så visades serien över en halv miljon gånger.

Nu är serien nominerad i Swedish Content Awards i kategorin ”Bästa Effekt och engagemang”. Swedish Content Awards arrangeras av branschorganisationen Swedish Content Agencies. Ett viktigt syfte med tävlingen är att premiera god kvalitet och innovativa lösningar som har gett önskad effekt. Alla tävlingsbidrag bedöms av en jury bestående av namnkunniga medlemmar från branschen.

Det känns jätteroligt att ha fått den här nomineringen tillsammans med Läkarförbundet. De är en viktig aktör som driver en positiv utveckling i svensk hälso-och sjukvård. Speciellt nöjda är vi med att det är i kategorin ”Bästa Effekt och engagemang”, eftersom en film kan vara hur snygg och välproducerad som helst, genererar den ingen effekt kunde man lika gärna gjort något annat. 

Ehsan Nasari, Vd Populate

Se övriga nominerade och läs mer hos Resumé.

Se serien här!

28.02.2020

Kim Johansson

Vi får aldrig sluta prata om psykisk ohälsa.

Nu inleder vi en av våra viktigaste projekt hittills. Vi kommer tillsammans med den ideella föreningen Vår Tur Nu och Tulpa Creatives producera en dokumentärfilm om tjejerna bakom Pillerpodden, Siri Strand och Emma Westas Rödin.

Läs mer...

05.02.2020

Ehsan Nasari

Novellfilmen “Sveriges Bästa Svensk 2” har haft premiär

Den 1 februari hade filmen Sveriges bästa svensk del 2 premiär. Filmen, som är en uppföljare till del 1, är producerad för Studieförbundet Vuxenskolan och ABF. Första filmen har haft över 600 000 visningar enbart på Youtube.

Läs mer...

Rådgivning och strategi

Vi vägleder dig att använda filmmediet på rätt sätt för att uppnå dina affärs- och verksamhetsmål. Ibland kan film vara ett olämpligt verktyg, beroende på syfte, mål och förutsättningar. Då kommer vi att rekommendera dig en annan lösning.

Story

Att skapa starka berättelser är grunden för bra kommunikation. Vi vill sätta berättandet i fokus, för det är endast då vi kan vi beröra och ge tittaren en stark upplevelse.

Produktion

Vi kan hjälpa dig med all typ av filmproduktion. För oss som filmbyrå är det nämligen mål och syfte med kommunikationen som styr valet av filmformat, inte tvärtom.

Distribution och spridning

I dagens medielandskap måste distributionen vara en del i den kreativa processen för att du ska kunna få effekt av dina filmaktiviteter. Vi tar ansvar för att dina filmer får en optimal spridning utifrån de förutsättningar som du har.