Populate erbjuder rådgivning inom filmproduktion för medlemmar i Sveriges Marknadsförbund

Ehsan Nasari på Populate har blivit rådgivare för Sveriges Marknadsförbund medlemsföretag inom området filmproduktion, spridning av film och hur man allmänt använder film som kommunikationsverktyg både internt och externt. Uppdraget är att bistå förbundets medlemmar med rådgivning och konsultation inom ämnet.

Sveriges Marknadsförbund har mer än 900 företagsmedlemmar och är en ideell intresseorganisation som för samman alla marknadsförare och kommunikatörer, oavsett specialitet eller bransch. Det är en paraplyorganisation med ca 30 lokala marknadsföreningar som i sin tur har runt 80000 personliga medlemmar. Förbundets uppgift är att kompetensutveckla och hjälpa medlemmar att lyckas i sitt marknadsföringsarbete genom bland annat rådgivning, seminarier och utbildningar.

Populates uppdrag handlar om att hjälpa förbundets medlemmar (kostnadsfritt) med att svara på frågor och ge konsultation kring allt som har med film som kommunikationsmedel att göra.

Francesca O’Brien Apelgren, VD för Sveriges Marknadsförbund, berättar om värdet i att kunna erbjuda förbundets medlemmar rådgivning inom film:

Sveriges Marknadsförbunds medlemmar är intresserade av att nå ut med relevanta budskap på olika plattformar. Det är övervägande digitala kanaler som gäller och där spelar film en central roll. Det blir alltmer vanligt att kommunicera via film. En del medlemsföretag har en egen inhousebyrå och producerar allt material internt medan många andra väljer en kommunikationsbyrå som är specialister på filmproduktion och content, säger Francesca O’Brien Apelgren, VD för Sveriges Marknadsförbund.

Läs mer om Populates tjänster på Sveriges Marknadsförbunds hemsidan:

http://svemarknad.se/radgivning/film/

Eller ta del av intervjun som förbundet hade med Ehsan Nasari, Populates VD:

http://svemarknad.se/almedalen-paneldebatt/

19.12.2018

Kim Johansson

Populate nominerade i Årets Byrå!

Årets Byrå är Nordens största bransch- och kvalitetsstudie inom kommunikation, där kunder får bedöma sina samarbetspartners inom en rad olika kategorier som kreativitet, proaktivitet, strategisk kompetens, digital förmåga och engagemang.  Populate är nominerad inom kategorin ”Content”, tillsammans med fyra andra byråer inom den kategorin. –  Att vara finalist för tredje året i rad i just den

Läs mer...

19.11.2018

Anders Land

Två år med dokumentärserien Vi är Gottsunda

Nu släpps 4:e och sista avsnittet av dokumentärserien Vi är Gottsunda. För två år sedan började arbetet med att lyssna på Gottsundaborna för att dela deras berättelser som de tycker är viktiga. Responsen har varit överväldigande och de tre första avsnitten har fått över 170 000 visningar med tusentals kommentarer, reaktioner och delningar.

Läs mer...

Rådgivning och strategi

Vi vägleder dig att använda filmmediet på rätt sätt för att uppnå dina affärs- och verksamhetsmål. Ibland kan film vara ett olämpligt verktyg, beroende på syfte, mål och förutsättningar. Då kommer vi att rekommendera dig en annan lösning.

Story

Att skapa starka berättelser är grunden för bra kommunikation. Vi vill sätta berättandet i fokus, för det är endast då vi kan vi beröra och ge tittaren en stark upplevelse.

Produktion

Vi kan hjälpa dig med all typ av filmproduktion. För oss som filmbyrå är det nämligen mål och syfte med kommunikationen som styr valet av filmformat, inte tvärtom.

Distribution och spridning

I dagens medielandskap måste distributionen vara en del i den kreativa processen för att du ska kunna få effekt av dina filmaktiviteter. Vi tar ansvar för att dina filmer får en optimal spridning utifrån de förutsättningar som du har.