Populate erbjuder rådgivning inom filmproduktion för medlemmar i Sveriges Marknadsförbund

Sveriges Marknadsförbund har mer än 900 företagsmedlemmar och är en ideell intresseorganisation som för samman alla marknadsförare och kommunikatörer, oavsett specialitet eller bransch. Det är en paraplyorganisation med ca 30 lokala marknadsföreningar som i sin tur har runt 80000 personliga medlemmar. Förbundets uppgift är att kompetensutveckla och hjälpa medlemmar att lyckas i sitt marknadsföringsarbete genom bland annat rådgivning, seminarier och utbildningar.

Populates uppdrag handlar om att hjälpa förbundets medlemmar (kostnadsfritt) med att svara på frågor och ge konsultation kring allt som har med film som kommunikationsmedel att göra.

Francesca O’Brien Apelgren, VD för Sveriges Marknadsförbund, berättar om värdet i att kunna erbjuda förbundets medlemmar rådgivning inom film:

Sveriges Marknadsförbunds medlemmar är intresserade av att nå ut med relevanta budskap på olika plattformar. Det är övervägande digitala kanaler som gäller och där spelar film en central roll. Det blir alltmer vanligt att kommunicera via film. En del medlemsföretag har en egen inhousebyrå och producerar allt material internt medan många andra väljer en kommunikationsbyrå som är specialister på filmproduktion och content, säger Francesca O’Brien Apelgren, VD för Sveriges Marknadsförbund.

Läs mer om Populates tjänster på Sveriges Marknadsförbunds hemsidan:

http://svemarknad.se/radgivning/film/

Eller ta del av intervjun som förbundet hade med Ehsan Nasari, Populates VD:

http://svemarknad.se/almedalen-paneldebatt/

14.06.2024

Theresa von Hofsten

Möt Joel Widerberg!

Joel Widerberg studerar Professional Video Editing på Medieinstitutet och under våren har han gjort sin LIA hos oss på Populate.

Läs mer...

25.02.2024

Vania Luque Orrego

Populate fick silver i Årets Byrå 2024!

Populate har utsetts tvåa vid Årets Byrå galan 2024! Årets Byrå utvärderar hur nöjda de största kommunikationsköparna är med sina kommunikationsbyråer. De byråer som har Sveriges nöjdaste kunder blir nominerade. –  Vi känner oss oerhört stolta och hedrade! Det är ett kvitto på att vi lyckas se, höra och förstå kundernas behov i vårt arbete.

Läs mer...

Rådgivning och strategi

Vi vägleder dig att använda filmmediet på rätt sätt för att uppnå dina affärs- och verksamhetsmål. Ibland kan film vara ett olämpligt verktyg, beroende på syfte, mål och förutsättningar. Då kommer vi att rekommendera dig en annan lösning.

Story

Att skapa starka berättelser är grunden för bra kommunikation. Vi vill sätta berättandet i fokus, för det är endast då vi kan vi beröra och ge tittaren en stark upplevelse.

Produktion

Vi kan hjälpa dig med all typ av filmproduktion. För oss som filmbyrå är det nämligen mål och syfte med kommunikationen som styr valet av filmformat, inte tvärtom.

Distribution och spridning

I dagens medielandskap måste distributionen vara en del i den kreativa processen för att du ska kunna få effekt av dina filmaktiviteter. Vi tar ansvar för att dina filmer får en optimal spridning utifrån de förutsättningar som du har.