Nu rekryterar vi – vill du vara med på vår resa?

Vårt löfte är att skapa mätbar effekt och förändring för våra kunder i deras kommunikation genom att använda filmmediet på rätt sätt. Vi tror att teknikutvecklingen kommer att kräva en ny disciplin med expertkompetens inom kommunikation, storytelling, filmproduktion och spridning. Vi ska bli den ledande aktören i Sverige inom den disciplinen. Vill du vara med på vår resa?

Nu söker vi en projektledare och en produktionsledare

Som projektledare har du övergripande kundansvar för flera av byråns uppdragsgivare. Du ska framför allt vårda och utveckla befintliga kundrelationer. Uppdraget är en kombination av operativ projektledning som exempelvis löpande kundkontakt, offert och avtal och strategisk projektledning. Det innebär account management, ansvar för briefprocess och införsäljning av projekt .

Rollen är utmanande och belöningen är stor tack vare varierande uppdrag, frihet under ansvar och utrymme att utföra stordåd genom dina filmprojekt. Du behöver ha intresse för, kompetens inom och  erfarenhet av projektledning, kommunikation, account management och idéförsäljning.

Som produktionsledare kommer du att ha ansvar för planering och bemanning av projekten, koordinering av de interna resurserna, ansvar för underleverantörer och löpande kundkontakt under produktionsfasen. I löpande och mindre projekt av produktionskaraktär ansvarar du för offert och kundavtal. Andra viktiga ansvarsområden är framtagning av tidsplaner, hålla i uppstartsmöten samt säkerställa kvalitén i leverans. Att ha löpande kundkontakt och delta på kundmöten är viktig del av dina arbetsuppgifter.

Du kommer jobba flexibelt och teambaserat med stort eget ansvar. Att lösa problem och att kunna växla upp när så krävs kommer att behövas. Du bidrar till utveckling i samarbetet med kund och har lätt för att knyta kontakter och skapa relationer.

Rekryteringen görs i samarbete med HR-konsult Lyttkens & Partners AB. Du ansöker genom att skicka personligt brev och CV till rekrytering@lyttkens.se. Om du vill veta mer om tjänsterna kan du kontakta Kamran Ghodsi på + 46 (0)739977076 ellerkamran.ghodsi@populate.se

25.02.2024

Vania Luque Orrego

Populate fick silver i Årets Byrå 2024!

Populate har utsetts tvåa vid Årets Byrå galan 2024! Årets Byrå utvärderar hur nöjda de största kommunikationsköparna är med sina kommunikationsbyråer. De byråer som har Sveriges nöjdaste kunder blir nominerade. –  Vi känner oss oerhört stolta och hedrade! Det är ett kvitto på att vi lyckas se, höra och förstå kundernas behov i vårt arbete.

Läs mer...

16.01.2024

Theresa von Hofsten

Populate skriver ramavtal med Åklagarmyndigheten och Ekobrottsmyndigheten.

Populate tecknar ramavtal med två myndigheter. Åklagarmyndigheten och Ekobrottsmyndigheten.

Läs mer...

Rådgivning och strategi

Vi vägleder dig att använda filmmediet på rätt sätt för att uppnå dina affärs- och verksamhetsmål. Ibland kan film vara ett olämpligt verktyg, beroende på syfte, mål och förutsättningar. Då kommer vi att rekommendera dig en annan lösning.

Story

Att skapa starka berättelser är grunden för bra kommunikation. Vi vill sätta berättandet i fokus, för det är endast då vi kan vi beröra och ge tittaren en stark upplevelse.

Produktion

Vi kan hjälpa dig med all typ av filmproduktion. För oss som filmbyrå är det nämligen mål och syfte med kommunikationen som styr valet av filmformat, inte tvärtom.

Distribution och spridning

I dagens medielandskap måste distributionen vara en del i den kreativa processen för att du ska kunna få effekt av dina filmaktiviteter. Vi tar ansvar för att dina filmer får en optimal spridning utifrån de förutsättningar som du har.