Folktandvården i Stockholm

Moa går till tandläkaren – en youtubefavorit

En film som blivit en av Folktandvårdens mest omtyckta och visade filmer.

Moa går till tandläkaren är en animerad kortfilm om flickan Moa som besöker tandläkaren för första gången tillsammans med sin pappa. Filmen syftar till att förbereda och förklara på ett pedagogiskt och tilltalande sätt till barn hur ett tandläkarbesök vanligtvis går till och vad som händer när de kommer till mottagningen.

Filmen har blivit en av Folktandvårdens mest omtyckta och visade filmer enligt Youtubes statistik och är den film som bidrar med mest trafik till deras Youtube-kanal.

Regionledningskontoret, Region Stockholm

På cykel i Stockholmsregionen 

Filmproduktion

I en modern och hållbar storstadsregion behövs smidiga och miljövänliga sätt för invånarna att transportera sig. Då är cykeln oslagbar.

Läs mer...

Regeringskansliet, Kulturdepartementet

Sanningskommissionen för det samiska folket

Sanningskommissionen för det samiska folket kartlägger vilka konsekvenser svensk politik har haft för det samiska folket.

Läs mer...

Rådgivning och strategi

Vi vägleder dig att använda filmmediet på rätt sätt för att uppnå dina affärs- och verksamhetsmål. Ibland kan film vara ett olämpligt verktyg, beroende på syfte, mål och förutsättningar. Då kommer vi att rekommendera dig en annan lösning.

Story

Att skapa starka berättelser är grunden för bra kommunikation. Vi vill sätta berättandet i fokus, för det är endast då vi kan vi beröra och ge tittaren en stark upplevelse.

Produktion

Vi kan hjälpa dig med all typ av filmproduktion. För oss som filmbyrå är det nämligen mål och syfte med kommunikationen som styr valet av filmformat, inte tvärtom.

Distribution och spridning

I dagens medielandskap måste distributionen vara en del i den kreativa processen för att du ska kunna få effekt av dina filmaktiviteter. Vi tar ansvar för att dina filmer får en optimal spridning utifrån de förutsättningar som du har.