Populate prisad på internationell filmfestival

Pressmeddelande Populate AB

2017-07-14

Prisad på internationell filmfestival

Filmbyrån Populate fortsätter att skörda internationella framgångar för sina kreativa filmproduktioner. Idag kan Populate tillkännage att filmproduktioner för Ahlsell, Akademiska sjukhuset och Folktandvården i Stockholm har fått priser i Telly Awards, NY, USA.

Inom kategorin ”medarbetar kommunikation” fick Folktandvården i Stockholm län pris för filmen ”Vi på folktandvården” som producerades i syfte att öka stoltheten inom organisationen. Ahlsell fick pris inom kategorin ”företagspresentation” för en film som producerade i samband med att Ahlsell noterades på Stockholmsbörsen. Akademiska sjukhuset fick pris för filmen ”Världens bästa jobb”, en film som handlar om verksamheten på Neonatalavdelningen 95 F. Den filmen fick en väldigt stor spridning på sociala medier.

  • Det känns väldigt roligt att våra produktioner fortsätter att uppmärksammas internationellt, säger Ehsan Nasari, som är VD på Populate. Och vi är särskilt glada för våra fantastiska uppdragsgivare som får ett kvitto på att de skapar bra kommunikation.

Telly Awards är en av världens mest prestigefyllda filmfestivaler för beställningsfilm. Årets festival var den 38:e i ordningen och hade över 13 000 bidrag från reklambyråer, filmproduktionsbolag, interaktiva byråer och företag från hela världen. Juryn består av experter från filmindustrin

 

För mer information:

Ehsan Nasari, VD Populate, +46 (0)73 629 84 03

ehsan.nasari@populate.se

 

Filmerna kan ses under följande länkar

”Vi på folktandvården” – Folktandvården i Stockholm län

https://www.youtube.com/watch?v=BIrvexIKXZI&t=179s

”filmen om Ahlsell ” – Ahlsell

https://www.youtube.com/watch?v=HEjATru3AlI

”Världens bästa jobb” – Akademiska sjukhuset

https://www.youtube.com/watch?v=fXaXGkN2e3k&t=13s

 

 Länk till Telly Awards:

http://www.tellyawards.com/