Nu anställer vi

Vill du bli en del av vårt team?

Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter, en flexibel arbetsplats med stor frihet under ansvar och en marknadsmässig lön. Du kommer att sitta i moderna verksamhetslokaler i centrala Uppsala med närhet till caféer, restauranger och gym.

Populate är en av Sveriges ledande kommunikationsbyråer inom film. Under 2016 kom vi på en tredje plats i Regi:s kundnöjdhetsstudie ”Årets byrå” och fick flertalet priser för våra filmer, bland annat i Cannes. Genom att skapa effekt för våra uppdragsgivare får vi fler uppdrag och växer stadigt. Vi är nio heltidsanställda konsulter inom film och kommunikation och sitter i moderna verksamhetslokaler på Dragarbrunnsgatan 36c i Uppsala.

Just nu söker vi en erfaren digital kommunikatör med inriktning mot projektledning inom film och en motion-graphics designer. Läs mer om tjänsterna under ”Karriär

 

Motion-graphics designer

Vi söker en erfaren motion-graphic designer som på sikt kan utvecklas mot en Art Director roll med ett kreativt ansvar för våra animerade filmprojekt. Detta innebär att du från början kommer att jobba i produktionen med illustration- och animeringsuppdrag, men att du så småningom får en allt större kreativ-och utvecklingsansvar.

Läs mer om tjänsten under ”Karriär

Digital kommunikatör med inriktning mot projektledning inom film

Vi söker en erfaren projektledare. Som projektledare kommer du att ansvara för dina kunder och utveckling av deras kommunikation med fokus på film. Du ska utifrån kundernas behov hjälpa de med rådgivning och kloka beslut så att de får så stor effekt som möjligt i sina projekt. De kunder som du kommer att ansvara för är stora organisationer inom privat eller offentlig sektor. Du är med i uppstarter av projekt, ansvarar för offert, avtalshantering och projektekonomi, leder arbetsgrupper och har huvudansvar för att leveranser sker enligt överenskomna kvalitetskrav, tidsplaner och budgetar.

Läs mer om tjänsten under ”Karriär