Karriär

Vill du bli en del av vårt team?

Populate är en av Sveriges ledande kommunikationsbyråer inom film. Genom att skapa effekt för våra uppdragsgivare får vi fler uppdrag och växer stadigt. Vi är nio heltidsanställda konsulter inom film och kommunikation och sitter i moderna verksamhetslokaler på Dragarbrunnsgatan 36c i Uppsala. Nedan kan du se vilka tjänster vi söker just nu.

Manusförfattare och regissör

Som manusförfattare och regissör kommer du att ansvara för idéutveckling, manusarbete och regi. Utifrån kundernas kommunikationsbehov och brief ska du hjälpa de med rådgivning, idé- och innehållsarbete samt regi av filmer.

Läs mer om hur du ansöker

Motion-graphics designer

Vi söker en erfaren motion-graphic designer som på sikt kan utvecklas mot en roll som Art Director med kreativt ansvar för våra animerade filmprojekt. Detta innebär att du från början kommer att jobba i produktion med illustrations- och animeringsuppdrag, men att du så småningom får ett allt större kreativt utvecklingsansvar.

Läs mer om hur du ansöker

Projektledare

Som projektledare kommer du att ansvara för dina kunder och utveckling av deras kommunikation med fokus på film. Du ska utifrån kundernas behov hjälpa dem med rådgivning och kloka beslut, så att de får så stor effekt som möjligt i sina projekt. De kunder som du kommer att ansvara för är stora organisationer inom privat eller offentlig sektor. Du är med i uppstarter av projekt, ansvarar för offert, avtalshantering och projektekonomi, leder arbetsgrupper och har huvudansvar för att leveranser sker enligt överenskomna kvalitetskrav, tidsplaner och budgetar.

Läs mer om hur du ansöker